Kijktip: Zomer koken met SMEK bij de Lokale Omroep Schijndel

Op zondag 27 augustus wordt de zomer aflevering van het tv-kookpogramma SMEK, Smullen Met Eerlijke Kost, uitgezonden. Deze uitzending wordt vervolgens elke dag herhaald t/m zaterdag 9 september telkens om 9:30 uur, 15:00 uur, 19:00 uur en om 22:00 uur. Het programma is een co-creatie van de LOS en Fairtrade Schijndel om de kijker thuis er bewust van te maken dat iedereen thuis een eerlijke kost kan maken.

De bekende kok Leon Twigt kookt voor de camera een heerlijke maaltijd met Fairtrade- en streekproducten onder het motto: “Iedereen kan lekker en gezond eten op tafel zetten”. De plaats van handeling is de keuken van zorghoeve ’t Binnenveld. Deze keer zijn Willem Wouters en Peer Wouters en Mark van den Laardonk van “Docs in The City” te gast, ze gaan samen met Leon de gerechten klaarmaken.

Alles wat je nodig hebt voor het 3-gangenmenu, is te verkrijgen bij lokale ondernemers zoals de Plus. Ook het recept! Heb je de eerste aflevering gemist en wil je alvast een voorproefje? Kijk dan op de SMEK-pagina op Facebook: www.facebook.com/lossmek of via uitzending gemist op losschijndel.nl. Als je niet weet of je SMEK op jouw tv kunt ontvangen, surf dan naar www.losschijndel.nl daar vind je alle informatie, recepten en natuurlijk het programma zelf.

Daarnaast zijn we erg benieuwd of je thuis al bezig met eerlijk eten oftewel: SMEK jij thuis ook? Stuur via twitter of facebook een berichtje en laat ons het weten wat jij op tafel zet.

Kortom SMEKken mag!

LOS is te zien op de volgende kanalen: Ziggo Analoog: 480 MHZ, KPN Digitaal: Kanaal 1333, OnsBrabantNet: Kanaal 2151, Telfort: Kanaal 296 of 2151

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten