DE PROSHOW

ProShow2013

DE PROSHOW

DE PROSHOW is Het radioprogramma op dat gemaakt wordt door leerlingen van het Elde College. Onder de bezielende leiding van docent Niels Wijnhoud, die zelf wekelijks een programma presenteert bij MaaslandFM, maakt een groep van 7 leerlingen van het Elde College een radioprogramma voor LOS RADIO. Dit seizoen is de groep samengesteld uit Merlijn Dekkers, Rowie van Lieshout, Kiki van Oorschot, Bodine van Hintum, Brechtje Steenis, Wesley Manders en Thom Kerkhof van het Praktijkonderwijs en leerling C.J. van Zuydam van het LeerWerkTraject (VMBO).

In de loop van het seizoen zullen de leerlingen plaats gaan maken voor 1e jaars Praktijkonderwijs-leerlingen, zodat het stokje overgegeven kan worden. Op die manier blijft DE PROSHOW voortbestaan wanneer de huidige PROSHOW-medewerkers in de toekomst een stageplek gaan bezetten op vrijdag.

Op vrijdagmiddag wordt er hard gewerkt door het team om te zorgen dat er van 20.00 tot 21.00 een PROSHOW te horen is met de nieuwste muziek, heet artiestennieuws, de favoriete liedjes van Praktijkonderwijs-leerlingen en gezellige uitgaanstips voor het weekend.

Wil je een liedje horen, heb je een nieuwstip of wil je gewoon de groeten doen? Dat kan altijd via twitter: @deproshow!

Ben je benieuwd naar het enthousiasme van deze gedreven leerlingen? Luister dan elke vrijdag om 20.00 naar LOS RADIO voor DE PROSHOW: een programma gemaakt door leerlingen van het Elde College!

Los Radio is te beluisteren op 107,8 MHz in de ether en 87,5 MHz op de kabel. Natuurlijk ook via de stream op onze website.

Heb je een aflevering gemist? Of wil je er een luisteren? Klik dan hier!

Reacties gesloten