LOS Vitamines

geef uw bedrijf gratis aandacht!


LOS Vitamines is een verzoekplatenprogramma voor bedrijven, winkeliers, instellingen en alle overige organisaties. Het is een twee uur durende uitzending, waarin elke dag een organisatie centraal staat.


Wat wij van u vragen is om tijdens een interview – dat door onze omroepmedewerker Toon van der Sanden zal worden afgenomen – te vertellen over uw bedrijf of organisatie. Dit zal gebeuren aan de hand van een vragenlijst die wij u vooraf toezenden en die aangepast kan worden aan uw wensen en branche. Tevens krijgt u een lijst, waarop verzoekplaten ingevuld kunnen worden door u en/of uw medewerkers.
Het opgenomen interview zal tijdens de uitzending, tussen uw verzoeknummers door, te horen zijn.

Onze doelstelling is de luisterdichtheid van LOS Radio te vergroten en de aandacht voor het Schijndelse bedrijfsleven te bevorderen. Een groot aantal bedrijven en organisaties heeft reeds succesvol hun medewerking verleend aan onze radio-uitzendingen. Mocht uw bedrijf nog niet door ons zijn benaderd en wilt u ook graag, geheel gratis, meer bekendheid geven aan uw organisatie, meldt u zich dan aan. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar Ton van Hout . Onze redactie neemt dan binnenkort contact met u op.

Reacties gesloten