Seems like old times

Seems-like-old-times

Seems like old times

Ieder donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur muziek programma onder de titel ‘Seems like old times’, vrij vertaald in het Nederlands ‘Net als toen’.
Hierin wordt voornamelijk muziek ten gehore gebracht uit de jaren ’30, ’40. ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Een gevarieerd aanbod van licht klassiek tot smartlappen in allerlei talen en van overal ter wereld.

Het programma is gebaseerd op de formule van wijlen Tiny van den Oetelaar, die het programma Sentimental Journey gedurende ruim 12 jaar presenteerde bij onze collega’s van Lokaal7 uit de gemeente Sint-Michielsgestel. Dankzij de onmisbare steun van zijn echtgenote Paula van den Oetelaar, kunnen we beschikken over de uitgebreide muziekcollectie van Tiny, hetgeen ons nu in staat stelt de luisteraars te laten genieten van nostalgische muziek, die we tegenwoordig niet of nauwelijks meer horen op de radio.

Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Leo de Graaf, die ook zorg draagt voor de muziekkeuze. Hij wordt technisch ondersteund door Roland Franken.
Het programma is te beluisteren op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Herhaling vindt plaats op zondagmorgen tussen 07.00 uur en 09.00 uur en op zondagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Leo en Roland hopen dat zij met dit radioprogramma vooral senioren in de gemeente Schijndel en omstreken wekelijks een groot plezier kunnen doen met muziek uit de crisisjaren, de oorlogsjaren en de wederopbouwjaren, kortom een radioprogramma vol jeugdsentiment, nostalgie en heimwee.
Een plaatje uit de oude doos aanvragen?
Dat kan via de mail redactie@omroepschijndel.nl of ons reactieformulier

Reacties gesloten