Tekst-TV

Samen met onze website is Tekst-TV de meest actuele informatiebron van Omroep Schijndel (LOS). Op Tekst-TV is onder andere ruimte gereserveerd voor gemeentelijke informatie, aankondiging van evenementen en politieberichten. Daarnaast is het ook een unieke manier voor bedrijven, verenigingen, organisaties en particulieren om mededelingen te publiceren met de Schijndelse kijker als doelgroep.

Bedrijven
Door de hoge kijkcijfers is het plaatsen van een reclamepagina op LOS Tekst-TV zeer effectief en de reclametarieven hiervoor zijn in vergelijking met andere media zeer gunstig. Bovendien geldt een bijzonder aantrekkelijk tarief tijdens de kerstdagen en voor het plaatsen van nieuwjaarswensen.

Neem contact op met onze omroep om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Verenigingen en organisaties
Voor (sport)verenigingen en non-profit organisaties is het mogelijk om gratis mededelingen (eventueel met foto) te plaatsen of evenementen aan te kondigen op LOS Tekst-TV. Zorg er wel voor, dat deze mededeling ruim zeven dagen voor plaatsing bij onze redactie bekend is. Ook evenementen kunt u via dit formulier opgeven of mailen naar redactie@omroepschijndel.nl. Bovendien geldt een bijzonder aantrekkelijk tarief tijdens de kerstdagen en voor de nieuwjaarswensen.

Particulieren
Ook heeft Tekst-TV een felicitatiepagina waarop men familie, vrienden en bekenden kan feliciteren met bijvoorbeeld een verjaardag, een geboorte, het behalen van een diploma of zomaar. Een felicitatie met foto kost € 5,- per dag en zonder foto € 2,– per dag. Graag een felicitatie met foto en een tekst minimaal 1 week voor plaatsing aanleveren.

Voor meer informatie en aanlevering dhr. A. Spierings,
op Sterrenlaan 13, tel. 547 56 63 of deponeer uw felicitatie in de brievenbus bij ’t Spectrum op Steeg 9D.

Reacties gesloten