TV

Omroep Schijndel telt meer dan twintig enthousiaste omroepmedewerkers voor het maken van lokale televisie. Zij zetten zich in voor de maandelijkse tv-uitzending, live-programma’s zoals TV-Bingo en zorgen dat u thuis de gebeurtenissen en evenementen in Schijndel kunt beleven en herbeleven.afstandbediening
Wat dacht u bijvoorbeeld van de jaarlijks terugkerende registraties van de Carnavalsoptochten, de Schijndelse jaarmarkt Hartemèrt en de Schijndelse Nachtmis tijdens de Kerst. Het programma-aanbod kent een grote variëteit en nieuwe ideeën voor tv-programma’s zijn er volop. Om deze live tv-programma’s, registraties en nieuwe ideeën te realiseren en te continueren zijn nieuwe omroepcollega’s altijd van harte welkom!

De eigen tv-studio is voorzien van professionele opname- en uitzendfaciliteiten. De studio is uitgerust met eenprofessioneel tv-lichtplan, een ‘schitterend’ decor, een chromakey-screen en semi-professionele camera’s. Onze cameramensen kunnen worden aangestuurd door de floormanager in de studio en vanuit de luxe regiekamer vol met geavanceerde registratie- en meetapparatuur. In een aparte editsuite worden reportages en programma’s samengesteld en gemonteerd. Vanuit de goed ingerichte regiekamer wordt het beeld en geluid via de bekende digitale netwerken en een analoog netwerk in de Schijndelse woonkamers gebracht.

Vind je het leuk om met een camera op pad te gaan of vind je geluidtechniek bij televisie interessant, heb jij u een aardige ‘babbel’ of ben je nieuwsgierig en zoek je graag dingen uit? Dan ben jij bij de lokale televisie van harte welkom!
Stuur een berichtje naar de redactie en dan nemen wij contact met je op voor een gesprek en een rondleiding in de studio. Word ook omroepmedewerker bij de omroep en bepaal samen met ons het beeld en geluid van Schijndel!

Waar kunt u ons vinden?

Ziggo Analoog: 480 MHZ
KPN Digitaal: Kanaal 296
OnsBrabantNet: Kanaal 2151
Telfort: Kanaal 296 of 2151
Klik hier voor live TV

Omroep Schijndel …en beleef ’t skonste plekske!

Reacties gesloten