BBBeep

Een tv programma over boeken. Geen stoffig verhaal, geen typische boekbesprekingen voor insiders en boekenwurmen maar een fris programma voor iedereen. Je hoeft niet eens een fanatieke lezer te zijn of bibliofiel, om BBBeep te kunnen waarderen.

BBBeep

BBBeep

In nauwe samenwerking met bibliotheek de Meierij en een speciaal samengesteld team van enthousiaste oude maar ook nieuwe Losmedewerkers is de afgelopen maanden hard gewerkt aan dit nieuwe format.

De uitzending bestaat uit een aantal aantal vaste medewerkers die ieder hun eigen item presenteren. Dorpsschrijver Gerda Baeyens vertelt ons over haar favoriete boek van de maand. Paul Sluijpers heeft twee tijdschriften voor de kijker uitgekozen. Toon van der Sanden zit in zijn praatstoel en Ine van den Brand heeft een keuze gemaakt uit de collectie van de bibliotheek. Als gast van de maand vertelt Henk Wittenberg over de eigentijdse historische strip ” Brabant daar brandt nog licht”.

BBBeep draait om boeken en tijdschriften waar je zo nieuwsgierig naar wordt dat je er niet meer omheen kunt! En voor de oplettende kijker ligt de keuze van Gerda al klaar.

Heb je gekeken en wil je reageren of meedoen aan de prijsvraag mail dan naar bbbeep@losschijndel.nl

> Klik hier om naar de uitzendingen van dit programma te gaan..

Reacties gesloten