De Baas Van De Maand

De baas van de maand is een tv-programma dat medewerkers de kans geeft om hun baas of bazin te nomineren tot “baas van de maand” Het camerateam komt dan langs om hem of haar te verassen.

Heeft u nou ook zo’n aardige, leuke, sympathieke, bijzondere of geweldige baas, directeur, bedrijfsleider, organisatiemanager, bestuursvoorzitter, enz. en u wilt hem of haar eens in de schijnwerpers zetten, stuur dan een kort briefje naar:

Omroep Schijndel
T.a.v. ‘De baas van de maand’
Postbus 61
5480 AB SCHIJNDEL

of stuur een e-mail naar baasvandemaand@omroepschijndel.nl met de vermelding van ‘De baas van de maand’, wie deze baas is, over welk bedrijf of organisatie het gaat, jouw naam en je contactgegevens.

Uit alle inzendingen selecteert onze redactie de leukste, grappigste of origineelste brieven/berichten, waarna Connie en haar camerateam op pad gestuurd wordt naar het bedrijf of de organisatie van jouw ‘baas’. Natuurlijk moet alles wel een verrassing blijven en nemen wij van te voren contact met je op hoe we dit gaan aanpakken en wanneer. Jouw baas wordt geïnterviewd en ontvangt daarnaast een mooie bos bloemen en een waardecheque of prijzenpakket…

Dus wacht niet te lang en meld direct jouw ‘baas’ en zijn bedrijf/organisatie aan voor dit nieuwe spraakmakende tv-programma van Omroep Schijndel (LOS)!

Nieuwste uitzendingen van dit programma:
[vimeography id=”13″]
Klik hier om meer uitzendingen te bekijken van dit programma

Reacties gesloten