TV Bingo

TV Bingo is en blijft het leukste, gezelligste en populairste tv-spelletje van de Schijndelse Omroep!Logo Tv Bingo

Elke donderdagavond vanaf 20:30 uur wordt het programma live op LOS Televisie uitgezonden. Elke week maakt u kans op de standaard geldprijzen die regelmatig worden aangevuld met extra prijzen. Ook maakt u elke week kans op het winnen van de Bingopot die kan oplopen tot maar liefst 300 euro extra bovenop de standaard bingoprijs. Door het beperkte aantal deelnemers per week maakt u meer kans om te winnen dan bij een landelijke bingo of loterij.

Doe dus ook mee, koop die TV Bingokaarten, kijk, speel en win!!!

Onze verkoopadressen
De officiële setjes TV Bingokaarten zijn verkrijgbaar tot minimaal één dag voor de uitzending bij de volgende verkoopadressen in Schijndel:

Albert Heijn in de Molenstraat
PLUS Eijkemans in de Hoofdstraat
Tabaktief Van Roessel in de Hoofdstraat
SPAR Heeren in de Papaverstraat

Met veel dank aan onze verkoopadressen!

Uw eigen activiteiten
Indien uzelf, uw vereniging of organisatie een (niet-commercieel) evenement of activiteit organiseert, kunt u tijdens de uitzending GRATIS een oproep of melding plaatsen. Stuur de juiste informatie op tijd per e-mail naar tvbingo@losschijndel.nl. Tijdens de uitzending wordt uw evenement, activiteit of oproep GRATIS onder de aandacht gebracht. Vergeet niet te vermelden op welke donderdagavond het bericht mag worden gepresenteerd. U kunt natuurlijk ook commercieel adverteren met een billboard (reclamepagina voor en/of na het programma) of een tv-commercial. Wilt u meer informatie over het adverteren bij de omroep van Schijndel? Neem dan gerust contact op met Connie Nelissen via het algemene telefoonnummer van de omroep: 073-5479955.

Rondleiding LOS 4

Uitzending gemist?
Heeft u een uitzending van TV Bingo gemist? Geen paniek! De uitslagen van TV Bingo kunt u nog eens rustig nalezen in De MooiSchijndel Krant, op AllesvanSchijndel.nl, op LOS Tekst-TV en op de pagina’s van onze website.

Gewonnen prijzen zijn tot een jaar na trekking opeisbaar bij de organiserende partijen. Zorg in dat geval dat u de winnende TV Bingokaart altijd kunt tonen. Door een beperkt aantal deelnemers per week maakt u elke week opnieuw veel kans om een prijs te winnen.

TV Bingo heeft ook een eigen Facebookpagina en Twitteraccount. Like en volg TV Bingo!

Elke week veel kans op dat beetje geluk bij TV Bingo!

Klik hier om naar de uitslag te gaan

Reacties gesloten